19 Ocak 2013 Cumartesi

En İyi 10 Sevişme Pozisyonu


Sevişmek için en iyi pozisyonu merak ediyor musunuz? İşte en iyi aşk ve sevişme pozisyonlarından 10 tanesi. Mutlu sevişmeler....


Seks hayatınızı hareketlendirecek bazı genel geçer pozisyonlar var. İşte size en temel 26 pozisyon.


1- Çapraz


Nasıl:
Bu hareketten hoşlanacaktır çünkü vajinal duvarlarına yaptığınız etki onu farklı uyaracaktır. Misyoner pozisyonunda ama yanal olarak durmanız önemli. Dirseklerinizi yere dayayarak kuvvet alabilirsiniz.


2- Dizler göğüse


Nasıl: Standart misyoner pozisyonunda olduğunuzu düşünün ama partnerinizin bacaklarını yukarı kaldırılmış bir şekilde, onun dizlerinin kendi göğsüne kadar dayanması gerekli ve bileklerinin ise sizin omuzunuzda olmalıdır. Bu penetrasyonu daha fazla sağlayacak ve vajinanın arka duvarına kadar etki etmenizi sağlayacak.

Ne zaman iyi: Onun yoga derslerinden sonra


3-  Erkek üstte, yüzü terste


Nasıl: Rahat bir şekilde onun bacaklarının hafif yukarı kaldırarak yatırın. Sizde onun tersine omuzlarınızda onun bacakları olacak şekilde yatın. Ters baskı onda değişik etkiler bırakacak.

Ne zaman iyi: Bir şaplak yemek istediğiniz zaman



4- Misyoner


Nasıl: Bacaklarını iyice salsın. Siz üstte kalın ve yüzyüze bakın. Elleriniz ve dirseklerinizden kuvvet alabilirsiniz. Vajina duvarlarına paralel bir açıyı sağlayın.

Ne zaman iyi:
İlk sevişmenizde


 

 

 

5- Arkadan tutuş


Nasıl: Dizlerinizin üstüne çökün, ona doğru kendinizi salın ve boşluk bırakmayın. Derin bir giriş onun G-Noktasına ulaşmanızı sağlayacak. Ve ayrıca bu pozisyondan saçlarını, göğüslerini ve kalçasına dokunabileceksiniz.

Ne zaman iyi: Bütün noktalara dokunabilmeniz açısından


6- Arkadan tutuş, ayakta


Nasıl:
Sırtından tutun ve belini kavrayın, vücudunu yere paralel tutun. Kasıklarından tutarak destek alın.

Ne zaman iyi: Hızlı seks için




7- Kaşık


Nasıl: Pazar sabahı seksi, romantik ve yavaş hareketlere olanak veren bu pozisyon sevişme süresinin uzun sürmesi için kullanılabilir.

Ne zaman iyi:
Siz uyanık oda uykulu ise ve seks yapmak istemiyorsa

8- Ters misyoner


Nasıl: Misyoner pozisyonun aynısı fakat karşı tarafın üstte olması demektir. Şimdi siz pasif tarafsınız. Eğer sizde hafifse bu pozisyonda boşalmayı kontrol edebilirsiniz.

Ne zaman iyi:
Utangaç bir kızın kontrolleri alması

 

 

 

9- Oturaklı misyoner


Nasıl: Bacaklarının arasına oturun, dizlerinizi esnetin ve ayaklarınızı ileri atın. Kendinizi ona doğru esnetin.

Ne zaman iyi:
Kollarınız yorulduğundan bu pozisyon sizi rahatlatacak.


10- Arkada oturuş


Nasıl: Bir sandalye veya kenarda oturduğunuz zaman bu pozisyonu deneyebilirsiniz. Kontrol karşı tarafta olacak ama ikinizde bu pozisyonda büyük zevk alabilirsiniz. Vücudunun tüm noktalarına erişebilir ve ona sarılabilrisiniz.

Ne zaman iyi: Yatak odası dışında kaçamak bir seks yapmak istediğiniz zaman



Cinsellik Dünyası Blog 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder